Sensorisch

Resultaten voor Sensorisch

Sensorische zenuw Wikipedia.
Het zenuwstelsel is via sensorische zenuwen functioneel verbonden met het organisme en de omgeving. Prikkels uit het milieu worden door de zintuigcellen opgevangen en als impulsen via de sensorische zenuwen naar het centraal zenuwstelsel CZS geleid waar ze in het ruggenmerg aan de rugzijde binnenkomen.
concurrentiebeding
Sensorische Informatieverwerking De Kinderpraktijk.
Eenvoudig gezegd is sensorische informatieverwerking het vermogen om informatie vanuit de wereld om ons heen en vanuit ons lichaam op te nemen, te selecteren en de verschillende stukjes informatie met elkaar te verbinden zodat wij er op de juiste manier op kunnen reageren.
diy
Sensorische systeem definitie Encyclo.
De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ook op deze website. Woord begint met Woord eindigt op Woord bevat Bronnen Categorie├źn Op deze dag Populair Sitemap Alle woorden A-Z Nieuwe woorden.
scoliose
Betekenis sensorisch.
Wat betekent sensorisch? Hieronder vind je 4 betekenissen van het woord sensorisch. Je kunt ook zelf een definitie van sensorisch toevoegen. Gewaarwordend, zintuiglijk, m.b.t. de zintuigen of het bewustzijn. anoniem 17 februari 2016. de zintuigen Bron: collegenet.nl. Met betrekking tot het gewaarworden van prikkels; zintuiglijk Bron: www.dokterdokter.nl.
buddha to buddha
Nederlandse synoniemen van sensorisch, ander woord voor sensorisch.
Puzzelomschrijvingen van sensorisch.: Betrekking hebbend op de zintuiglijke waarneming. Cryptische omschrijvingen van sensorisch.: Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk priv├ę-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
glaszetter
Sensorisch geheugen Wikipedia.
Sommigen menen dat het dezelfde duur heeft als het iconische geheugen, anderen menen daarentegen dat het vele seconden kan duren. Het sensorische geheugen is nauw verbonden met zintuigreceptoren voor visuele en geluidsprikkels en de specifieke projectiegebieden in de hersenen waarnaar deze prikkels projecteren.
miele vaatwasser
Sensorisch onderzoek TNS NIPO.
Een producttest vereist daarom speciale vaardigheden van een onderzoeker. Op basis van uw doelstellingen bepalen wij samen met u de juiste aanpak. Wilt u graag persoonlijk bespreken of sensorisch onderzoek voor u interessant kan zijn, neem dan vrijblijvend contact op met.:
Sensorisch 6 definities Encyclo.
sensorisch bijv.naamw.Uitspraak: snzoris als iets te maken heeft met zintuiglijke waarneming Voorbeeld: Sensorische informatie komt onze geest binnen via de zintuigen.'sensorische' afasie hersenletsel waardoor je taal niet begrijpt maar wel kan prod. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/sensorisch.: 1 Betrekking hebbend op de zintuiglijke waarneming 2 Gewaarwordend 3 Zintuiglijk.

Contacteer ons